Publicitat
Esports

El Sabadell, amb el repte de trencar la malastrugança del Rico Pérez

Manuel Lanzarote en una acció del partit davant el València Mestalla/ Ll. Franco

Quatre empats i 12 derrotes en 16 enfrontaments. És el nefast balanç del Centre d'Esports Sabadell al Rico Pérez davant l'Hèrcules. Se'l pot considerar, doncs, com un estadi maleït pel conjunt arlequinat. Això sí, va ser capaç de guanyar-hi dues vegades (1-2) quan el rival va ser el ja desaparegut Alicante CF. Aquest diumenge (19.30 h), els homes d'Antonio Hidalgo intentaran trencar la malastrugança i donar un cop d'efecte en la lliga.

El Sabadell es trobarà un rival nerviós després de sumar un punt de 9 en les tres primeres jornades. Això ha provocat un clima enrarit entre una afició habitualment molt exigent. Potser una arma de doble fil. L'equip de Lluís Planagumà pot acusar l'ansietat i cometre errades o també pot ser una motivació per reaccionar. "L'Hèrcules té jugadors de qualitat i amb molta experiència", va deixar clar Antonio Hidalgo, per afegir que "té millor plantilla que l'any passat quan es va quedar molt a prop de l'ascens".

Publicitat

Hidalgo no es refia d'aquesta situació i subratlla que "haurem de fer un partit molt seriós, amb màxima intensitat i concentració, per intentar aprofitar els seus punts febles". Considera que el segon temps contra el Bunyol és el camí adequat, però cal millorar aspectes com els primers minuts de desconcert. "Tenim moltes ganes de fer passes endavant" diu el tècnic arlequinat. D'altra banda, una victòria igualaria el doblet a fora en un inici de lliga que es va aconseguir fa 20 anys: 0-1 a Alzira i 1-2 a Santa Coloma de Gramenet.

La tornada d'Aleix Roig ha estat l'única novetat en la convocatòria. Tampoc ha entrat Boris Garrós, en la fase final de la seva recuperació. A l'onze la novetat podria ser el jove Alberto Leira després del seu prometedor debut de la setmana passada contra el València Mestalla. L'expedició arlequinada ha marxat aquest migdia cap a terres alacantines després d'un suau entrenament a Sant Oleguer. La plantilla no pot trepitjar la gespa de la Creu Alta pels treballs de millora que s'estan fent. Hidalgo va admetre que "aquest tema em preocupa moltíssim i confio que es pugui solucionar entre tots". El partit serà dirigit pel col·legiat murcià Kevin Javier Moreno Muñoz, protagonista de l'últim Alcoià-Sabadell (2-1) a El Collao la passada temporada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top