Publicitat
Esports

Primera derrota de la temporada de l'FS Sabadell Femení

Foto de família del Club FS Sabadell Femení / CEDIDA

El Futbol Sala Sabadell Femení CDN va encaixar la primera derrota de la temporada davant el CET-10 per 0 a 1. Les creualtenques van oferir la pitjor cara de la moneda mentre que les barcelonines van venir amb les idees clares: esperar les sabadellenques a camp propi i buscar les pèrdues de les sabadellenques per sortir al contracop. A la primera meitat, el domini era vallesà però sense profunditat ni ritme. Un parell de xuts que van tocar a la fusta van ser les úniques ocasions clares. Les barcelonines, però, també arribaven poc amb una gran diferència: efectivitat màxima. A l'equador del primer temps van recuperar una pilota a camp contrari i van fer l'únic del partit.

Publicitat

A la segona meitat semblava que les coses haurien pogut canviar. El Sabadell semblava que agafava la iniciativa però va ser un miratge. El CET-10 va aconseguir dominar l'encontre i les creualtenques, tot i utilitzar la tàctica del porter-jugador, no van poder situar l'empat en el marcador.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top