Diners

Firacasa vol ser la referència del mercat immobiliari, la decoració i la reforma fora de Barcelona

L'entrada a Fira Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

En la seva segona edició, Firacasa s’uneix a Decoreform per ampliar l’espai dedicat a la reforma i la decoració de la llar a més d’oferir la compra-venda o lloguer d’habitatges. L’esdeveniment se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de novembre a Fira Sabadell. Les entrades són gratuïtes i es poden descarregar a www.firacasa.com. Els organitzadors esperen l’assistència d’unes 2.000 – 3.000 persones, majoritàriament a títol particular.

L’impulsor de Firacasa, Josep Maria Fitó, apunta que “volem convertir Sabadell en un punt de referència del mercat immobiliari, reforma i decoració fora de Barcelona pel públic finalista”. L’aspiració és que el projecte tingui continuïtat i pugui créixer. Entre els expositors d’enguany hi haurà IKEA, Salas, Apialia, Jardí Park i Tecnocasa, entre altres.

Aquest divendres, 8 de novembre, l’economista Gonzalo Bernardos oferirà la conferència ‘Desacceleració o recessió. Repercussió sobre el mercat de l’habitatge’, i el mentalista sabadellenc David Baró parlarà, per la seva part, de ‘Tècniques de mentalisme per augmentar els vendes’. Les dues conferències es faran a l’auditori de la fira en el marc d’una masterclass presentada per la comunicadora local Elisabet Carnicé que començarà a les acreditacions a les 17.30 h.

Comentaris
To Top