Publicitat
Ciutat

Sabadell, espectadora de la Loteria de Nadal

L'administració de Súria que ha repartit 8 MEUR de la grossa de Nadal, celebrant el premi amb familiars i amics / ACN

La ciutat de Sabadell no ha “rascat bola”, com se sol dir, en aquest sorteig de la Loteria de Nadal. Cap dels premis grans han caigut a la capital vallesana, si bé ciutats veïnes, com ho són Sant Cugat i Terrassa, han estat agraciats amb el cinquè 66.212, en el primer cas, i el tercer premi 750, en el segon.

No obstant, a Catalunya hi ha hagut una pluja de milions, amb la Grossa com a plat fort, el 26.590, i que ha repartit gairebé 400 milions d’euros entre Salou, Barcelona i Súria. En el primer cas, s’han venut 80 sèries al centre aragonès El Cachirulo de Reus, que han repartit 320 milions d’euros.

El 10.989 ha tocat parcialment a Montgat i Sort, amb una sèrie a cada municipi. Això suposa repartir dos milions i mig d’euros si s’han venut tots els dècims. El tercer premi, el 750, dotat amb 500.000 euros per sèrie i 50.000 per dècim, s’ha venut, a més de Terrassa, a Mollerussa, a Ripoll, a Sort i a Barcelona, a més de dècims venuts per finestreta a Esparreguera, dos a Torelló i a Arenys de Mar.

El quart premi vinculat al 41.710 ha repartit 17 sèries a Badalona i tres més a Barcelona. El cinquè 6293 ha caigut en dues administracions de Barcelona (8), 5 a Reus, 1 a Manlleu, 1 a Sant Boi de Llobregat, 1 a Girona i 1 a Puigcerdà. Un altre cinquè, el 23.059, ha caigut íntegrament a Palamós, amb 170 sèries.

Un darrer cinquè premi, el 66212, s’ha venut a Santa Coloma de Gramenet, amb 45 sèries, a més de Sant Feliu de Llobregat i Sant Cugat del Vallès, amb dues sèries en aquest municipi vallesà. També se n’han venut dècims a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Cardedeu, Manresa, Santa Susanna i Figueres.

Publicitat
Comentaris
To Top