Esports

Patida victòria de l'OAR Gràcia amb remuntada (34-33)

El conjunt gracienc ha hagut de patir per capgirar el marcador / Lluís Franco

Ensurt dels grossos. El Gràcia ha estat a punt de malbaratar bona part de la feina de les jornades anteriors contra els equips de la zona alta. Ha hagut de treballar de valent per capgirar un marcador advers, de fins a cinc gols, que l’ha posat i mantingut contra les cordes molta estona i l’ha obligat a activar-se per poder sortir-se’n.

El Sant Esteve Palautordera acostuma a ser un rival molt incòmode per als graciencs. En aquesta ocasió no ha estat una excepció i, encara més, ha dut les regnes  amb destresa i eficàcia a partir del 7-7, quan dos gols de Jordi Planas han  marcat l’inici de la llarga fase de domini visitant en el marcador. El Gràcia ha patit en defensa on no ha trobat solució per evitar el constant degoteig de gols (el pivot Nil Ponsatí s’ha fet amo i senyor de l’àrea) que ha propiciat el 12-17 a 4 minuts del descans. Quim Vaillo ha estat artífex de la breu reacció que ha permès als graciencs arribar al descans a menys distància (16-19).

Publicitat
Club ciència

Al minut 6 de la segona part, tanmateix, el Sant Esteve ha recuperat els 5 d’avantatge (18-23) la qual cosa ha servit de toc d’alerta perquè els verd-i-blancs  posessin fil a l’agulla per intentar cosir els forats. Un pas endavant defensivament ha permès, de mica en mica, reduir la distància tot i que claríssimes ocasions desaprofitades han impedit que el Gràcia no atrapés el rival fins al minut 21 amb gol de Jordi Sancho (28-28). Successió d’empats fins al 31-31 que s’ha desfet amb el parcial 3-1 decisiu per sentenciar a 12 segons de la fi (34-32). El darrer gol visitant, de llançament directe de falta amb el temps esgotat, ha deixat en mínima  la victòria gracienca. La persecució al Sant Quirze continua molt viva.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top