Ciutat

VÍDEO: Ensurt al tram final del Carnaval de Sabadell

Final del Carnaval a Sabadell 2020 / JACOBO PÉREZ

El tram final de la celebració del Carnaval a Sabadell ha comptat amb un petit ensurt. La situació s’ha viscut aquest diumenge, després de la rua que ha creuat la ciutat de nord a sud, sortint de la Creu Alta i acabant a la Gran Via de la ciutat.

La cita ha comptat amb un total de 24 comparses que s’han encarregat d’animar la festa per allà on passaven, amb balls, música i molt de color. Fins a les 21.30 h ha durat la festa, que ha acabat al centre, al Racó del Campanar.

Ha estat en aquest punt on s’ha viscut una situació que ha generat tensió entre part dels assistents. Concretament, ha passat just en el moment en què un dimoni i dos àngels baixaven amb cordes des de dalt de tot del campanar de Sant Fèlix.

Tot i que els tres ho havien de fer a la vegada, un dels àngels s’ha quedat immòbil. Amb tot, els altres dos participants han baixat, mentre que darrera del campanar s’ha fet el tradicional espectacle pirotècnic.

Segons han confirmat fonts de l’organització, l’àngel que s’ha vist afectat per aquesta inesperada situació ha patit un petit problema. Concretament, se li ha enredat la perruca que duia amb els elements que utilitza per fer la baixada del campanar.

Final del Carnaval a Sabadell 2020 / JACOBO PÉREZ

Per aquest motiu, un cop acabada la festa l’han hagut d’ajudar a baixar, desenredant la perruca dels elements afectats. La situació ha generat expectació, de manera que quan un company l’ha pogut ajudar els assistents han aplaudit per celebrar el feliç desenllaç.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top