Oci i cultura

FOTOS: Bany d’espurnes per posar el llacet a la V Fira del Llibre Feminista

La Fira del Llibre Feminista ha omplert d’activitats la plaça del Doctor Robert

Les Bruixes del Nord han tancat la jornada a la plaça del Doctor Robert / LLUÍS FRANCO

Més d’una desena d’activitats han omplert de vida la V Fira del Llibre Feminista, a la plaça del Doctor Robert. La jornada ha arrencat amb l’obertura d’espais editorials, de la biblioteca de llibres infantils i de la SexTruck, la caravana pedagògica sobre sexualitat, afectivitat i feminismes.

Seguidament, s’ha celebrat una ruta històrica, rere el títol ‘Dones: treball i lluita’, un conta contes infantil a càrrec de Lola Espasa, Pau Prat i Xavier Núñez, S’hi ha presentat, també, el llibre ‘Terra de ningú’, a més d’una xerrada sobre el Moviment Popular Rifeny, una lectura de poemes d’Asmaa Aouattah, un concert amb el grup la Xaixa, teatre a càrrec del col·lectiu Catàrsia i xerrades.

Per acabar la jornada, tal com es mostra a la galeria de fotos, hi ha hagut una lectura a càrrec del col·lectiu 8mil motius i un espectacle reivindicatiu que ha homenatjat el col·lectiu argentí Les mares de la plaça de maig, protagonitzat per les Bruixes del Nord. El bany d’espurnes ha posat el llacet a la cita literària feminista.

Comentaris
To Top