Oci i cultura

La jove revelació de les lletres mexicanes Brenda Navarro, a Librerío de la Plata

L’escriptora Brenda Navarro / CEDIDA

El cicle de trobades amb escriptores d’Amèrica Llatina que impulsa Librerío de la Plata entre febrer i març arriba aquest dimarts, 3 de març, a la seva fi, amb la visita de la mexicana Brenda Navarro (Mèxic, 1982). Presentarà Casas vacías (Sexto Piso), una novel·la construïda a partir del segrest d’un nen de tres anys en un parc de Ciutat de Mèxic que ha suposat  reeixit debut d’aquesta escriptora. La novel·la vol qüestionar la el cànon de maternitat imposada per la societat, destaca l’autora.

Navarro, qui actualment dirigeix el projecte editorial Enjambre Literario, va publicar la novel·la  inicialment només en format digital (a la web Kaja Negra), un espai dedicat als conflictes i drets humans al sud de Mèxic. Va córrer el boca-orella i finalment va ser referenciada per altres mitjans, fins que es va animar a publicar-la en paper.  També ha estat publicada a Anglaterra i Itàlia.

“Una dona poderosa”

El col·loqui té lloc avui a les 20 h  i la inscripció és de 10€ (inclou pica-pica mexicà). “És una dona poderosa, que arriben des de Mèxic per a trobar-se i conversar amb la comunitat del Librerío”, explica la llibretera Cecília Picún.

Comentaris
To Top