Esports

El Sabadell necessita tornar a la dinàmica positiva a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Els homes d'Antonio Hidalgo volen trencar la ratxa negativa de resultats / Ll. Franco

Recuperar el compàs. El Sabadell, immers en la seva pitjor ratxa (5 de 15) de la temporada, necessita plasmar en el marcador les sensacions que transmet sobre el terreny de joc per mantenir la seva posició de privilegi i esvair possibles dubtes. La primera oportunitat és aquest dissabte (18.30 hores) en la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant un Espanyol B que travessa també un moment delicat i acumula 7 jornades sense conèixer la victòria. El més contradictori és que abans havia sumat 7 triomfs consecutius que el van portar al segon lloc de la taula.

Malgrat els dos últims empats contra l'Olot i Llagostera, Antonio Hidalgo manté la seva total confiança amb els seus homes. "En aquests dos partits l'equip ha competit a un nivell molt alt. Es tracta de corregir uns petits detalls sense pilota", ha subratllat. El tècnic de Canovelles, però, adverteix que "hem d'estar preparats per a tot en aquest tram final de campionat i si volem estar a dalt, haurem de competir sempre al màxim i guanyar partits". Això sí, Hidalgo qualifica de "beneïda" aquesta pressió per un objectiu positiu, molt diferent de la patida l'any passat per evitar el descens.

Les baixes han estat el principal hàndicap en les últimes setmanes. L'últim a caure ha estat Néstor Querol, amb una ruptura del múscul del soli a la cama esquerra, però la bona notícia és la tornada d'Heber Pena després de complir la sanció. Serà una de les novetats a l'onze, on també podrien tenir cabuda de nou Aleix Coch i Adri Cuevas. Per part de l'Espanyol B, el tècnic José Aurelio Gay podria fer canvis després de l'1-5 encaixat davant l'Olot. Qui segur estarà és el davanter Moha, màxim golejador del grup tercer amb 12 dianes. A casa, el filial espanyolista encara no ha guanyat en aquest 2020. L'última victòria va ser contra el Llagostera (3-1) el 22 de desembre del 2019. El duel serà dirigit pel col·legiat valencià Sergio Escriche Guzmán, de 30 anys. La seva última actuació amb el Sabadell va acabar amb empat davant el Badalona (0-0) la passada temporada. D'altra banda, s'espera la presència de més de 200 seguidors arlequinats a les graderies.

Publicitat

Només 2 victòries

El Sabadell ha jugat diferents escenaris en els seus partits com a visitant per enfrontar-se al filial blanc-i-blau. Podem recordar el Parc del Migdia de Montjuïc, el mític camp de 'la Caixa' o fins i tot el camp de l'Europa. En cap d'ells va ser capaç de guanyar. De fet, només ho ha aconseguit dues vegades a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià. Com a curiositat, totes dues per 1-2 i van ser en temporades consecutives amb el sabadellenc Roberto Elvira a la banqueta. A la 2002/03 ho va aconseguir amb gols d'Orife i Cuyami i a la 03/04 van marcar Amantegui i Jordi Tarrés. També s'han produït algunes desfetes (6-1) mentre el 3-0 s'ha repetit fins en tres ocasions, l'última la passada temporada en plena davallada de l'equip arlequinat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top