ESPORTS

Aleix Coch: “La meva filla Lea i Netflix ajuden a passar-ho millor”

Aleix Coch, a casa amb la seva família / Cedida

Un dels capitans del Centre d’Esports Sabadell, Aleix Coch, ens explica com està vivint aquesta primera setmana de confinament i sense entrenaments col·lectius. També valora la posició de la Federació Espanyola de futbol per acabar la lliga de Segona B.

Cal suposar que es fa molt estranya aquesta situació?
Doncs sí, es tracta d’una situació extraordinària i es troba a faltar l’activitat diària i, sobretot, el contacte diari amb els companys. Estem gairebé més acostumats a veure’n’s més amb els companys que amb la família durant la temporada. Ens ha trastocat la rutina. De totes maneres, mantenim el contacte a través dels diferents grups de WhatsApp i les xarxes socials.

Com és ara a jornada d’Aleix Coch?
Doncs ara tenim una programació que ens ha enviat el preparador físic Xavi Moñino que hem de seguir cada dia. Cadascú ho fa dins de les seves possibilitats. No és fàcil en alguns casos perquè els recursos són limitats en una casa o un pis. Fem el que podem.

En el costat positiu tens més temps per la família…
Doncs sí, aquesta és potser l’única lectura positiva d’aquesta situació. Em permet estar amb la meva dona més temps i sobretot gaudir de la meva filla Lea que només té 16 mesos. Podem estar junts, jugar… La veritat és que ella i Netflix m’ajuden a passar-ho millor. També tinc la sort de gaudir d’una mica de jardí que ens permet prendre l’aire.

Encara que ara per sobre de tot l’objectiu és la salut de la gent, com valores la decisió de la Federació Espanyola de futbol d’intentar acabar la temporada?
Positivament. Penso que seria el més just per a tothom. Qualsevol altra opció, com acabar la lliga com està ara, no seria lògic.

El problema poden ser les dates. Si es reprèn la competició, els equips vindran de setmanes sense entrenar amb normalitat…
És un inconvenient. Probablement s’ha de jugar dimecres i diumenge moltes setmanes i les plantilles de Segona B no estan preparades per això, però ho haurem d’assumir i afectarà per igual a tots els equips. Més enllà del 30 de juny? Això diuen… Llavors els clubs hauran de posar-se d’acord amb els jugadors. Farem el que ens diguin. És una situació que mai s’havia produït i, per tant, cal anar dia a dia. Tenim ganes de tornar a jugar, però ha de ser amb seguretat per a tothom.

Comentaris
To Top