Publicitat
Diners

Pimec demana polítiques per al sector industrial

El president de Pimec Vallès Occidental i membre de Pimec Metall, Josep Maria Catalán, va demanar al Govern de la Generalitat que dissenyés “polítiques concretes i estratègiques per al sector industrial davant l’escenari crític i complicat que ens està deixant el coronavirus”. Catalán va fer aquesta petició durant una intervenció que va mantenir dimecres passat la patronal amb la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, per analitzar la situació empresarial en el context de la crisi de la Covid-19.

El president de l’entitat vallesana va preguntar a la consellera si hi ha algun pla estratègic específic per acompanyar les empreses del sector i si es redefinirà el Pla de Mobilitat. Chacón va respondre a la intervenció explicant que, en primer lloc, “el Pacte Nacional per a la Indústria ara s’exhaureix i caldrà elaborar-ne un altre amb la col·laboració del conjunt d’agents econòmics i socials”. La consellera va afegir que “el programa ProACCIÓ 4.0, de digitalització de les empreses, ha resultat molt útil i s’haurà de tornar a oferir perquè hi ha molta demanda”. En darrer lloc, Chacón va assenyalar que “el Pla de Mobilitat ha servit d’entrada per fer un mapatge molt precís del sector de l’automoció i ara cal aprovar els pressupostos i posar-lo en marxa i així fer bones polítiques per a les empreses del sector”.

Publicitat
Comentaris
To Top