Publicitat
Diners

Inversió de 25.000 euros per a l’Observatori de l’Economia Local

L’Observatori de l’Economia Local (OEL), integrat per professionals especialitzats en la recollida i l’anàlisi de dades, ha rebut un ajut de 25.106 euros per fer la seva tasca, procedent de la Diputació de Barcelona. Aquesta és una eina de coneixement de la ciutat amb vocació de facilitar la presa de decisions, tot apuntant les perspectives de creixement general i sectorial de l’activitat econòmica de l’entorn.

Actualment es disposa de dades referents al mercat de treball i estructura empresarial. Aquestes han de servir per poder anticipar-se a la realitat econòmica que viurà la ciutat en un escenari postCovid-19 i ajudar a preveure mesures a prendre per pal·liar-ne els efectes. La Junta de Govern Local ha acceptat avui l’ajut.

L’OEL va ser un dels primers observatoris que es van posar en marxa a la província de Barcelona. El seu àmbit d’anàlisi se centra en Sabadell i actua amb el suport dels agents socioeconòmics de la ciutat.

Publicitat

A més, l’OEL forma part de la Xarxa d’Observatoris de Desenvolupament Econòmic Local, coordinada per la Diputació de Barcelona i en què participen una vintena d’observatoris, com també forma part de la xarxa Perfil de la Ciutat, integrada per 13 membres i que alhora és un dels projectes inclosos en el Banc de Bones Pràctiques de la Diputació.

Per mitjà de l’OEL s’editen diferents publicacions. Entre els productes de referència elaborats per l’Observatori hi ha l’Informe de Conjuntura de Sabadell, que és una anàlisi semestral de l’activitat econòmica de la ciutat. També destaquen l’anàlisi socioeconòmic trimestral Infodades o Infomensual, sobre dades d’atur i contractació. Alhora des de l’OEL, s’atenen comandes de qualsevol persona o empresa interessada en obtenir informació sobre la ciutat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top