Ciutat

L'institut escola Sallarès i Pla entrarà en funcionament el curs vinent

L'institut escola Sallarès i Pla entrarà en funcionament el curs vinent

L'aula de l'institut Ribot i Serra / LLUÍS FRANCO

El Departament d'Educació ha anunciat per al curs vinent la implantació de nous instituts i també nous cicles formatius. L'anunci fet per l'administració preveu l'entrada en funcionament, el curs vinent, l'institut escola Joan Sallarès i Pla.

En total, el pla preveu que comencin curs 29 instituts escola a tot el territori català. S'incrementa d'aquesta manera la línia iniciada, ara fa dos anys, pel Departament d'Educació pel que fa a nombre d'instituts escoles. L'objectiu d'aquests centres és donar continuïtat a la formació pedagògica.

De nova implantació: l'institut escola Onze de Setembre a Sant Quirze del Vallès; l'institut escola Mas Rampinyo a Montcada i Reixac; l'institut escola Catalunya a Sant Cugat del Vallès; i a Terrassa, l'institut Badrines  i l'escola Antoni Ubach Soler. A més de l'institut escola situat a la zona sud de Sabadell, el Joan Sallarés i Pla.

Publicitat
Club ciència

Els instituts escola permeten recollir en un sol centre tota l'escolarització, dels 3 als 16 anys, fet que facilita la unitat pedagògica entre etapes, facilita el pas de la primària a l'ESO i millora la convivència de l'alumnat, entre altres aspectes. D'aquesta manera, ja hi haurà als serveis territorials un total de nous 14 instituts escola el curs que ve.

Nous cicles formatius

S'implantaran dos cicles formatius de nova oferta, d'una banda un cicle formatiu sobre Salut i química ambiental que s'impartirà a l'institut Castellarnau (Sabadell) i un cicle formatiu sobre Forneria, pastisseria i confiteria a l'institut Cavall Bernat (Terrassa).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top