Publicitat
Ciutat

FOTOS: Un cotxe acaba sobre la vorera i contra un fanal en un aparatós accident a Sabadell

Un dels cotxes accidentats / SMATSA

Un aparatós accident ha acabat aquest dilluns al matí amb un cotxe encastat contra un fanal i sobre la vorera, enduent-se per davant una tanca protectors a tocar d'un transitat pas de vianants. Afortunadament no hi ha hagut ferits.

Els fets han passat a les 8.47 h a la confluència de la carretera de Barcelona amb la plaça de la Creu de Barberà. Per causes que no han transcendit, dos turismes han xocat, anant a parar un d'ells contra la vorera.

Publicitat

Les dues conductores han resultat ferides de caràcter lleu, motiu pel qual les han traslladat al Taulí. La Policia Municipal ha hagut de regular el trànsit, i personal d'Smatsa ha treballat en la neteja de la via, donat que l'impacte ha deixat rastres dels dos cotxes arreu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top