Publicitat
Ciutat

Les piscines infantils, icona de l’estiu post-Covid

Per pati o exteriors, la piscineta és una bona forma de refrescar la canalla / D.S.

Ens espera un estiu atípic, en el qual no sabem si podrem refrescar-nos a la platja ni a les piscines municipals. Així que qui més qui menys està fent els seus plans per refrescar-se (i refrescar la canalla). Com ara comprant una piscineta inflable. De fet, les botigues de joguines de la ciutat estan multiplicant la seva venda. 

"Les famílies les compren perquè no saben quines vacances podran fer enguany”

A Jar Toy’s, per exemple, és la compra estrella aquests dies. “I estem venent molt més que altres anys, per descomptat”, diu Sílvia Garcia Vila, des de l’establiment del carrer de les Tres Creus. “Com que les famílies no saben quin tipus de vacances faran, doncs compren aquestes piscinetes per tenir-les a casa”, afegeix. Per menys de 10 euros, és possible aconseguir una piscineta inflable d’un metre de diàmetre. Seran una alternativa, especialment si les piscines no poden obrir. Tanmateix, encara no tenen piscines desmuntables (més grosses, fetes de tela i amb pals sostenidors, habitualment amb formes geomètriques). “Amb l’aturada de l’economia, tot va endarrerit”, explica Garcia Vila. 

Publicitat

Però les botigues de joguines van plenes aquests dies. “Moltes famílies estan fent un petit regal a les criatures, una mena de premi per haver-se portat tan bé durant el confinament a casa”, diu la venedora, que en el cas dels infants va ser obligatori i ininterromput durant més dels primers 40 dies de reclusió a les cases.  

Més joguines inflables

Juguettos (la Rambla) ofereix piscinetes decorades amb dibuixos animats tals com Peppa, Toy Story, Blaze i La patrulla canina. Igualment van a l’alça les pistoles d’aigua i els matalassos inflables de piscina (de veritat) de totes formes i colors: unicorns, ànecs, flamencs, pinyes…

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top