Ciutat

VÍDEO: Una marxa lenta provoca importants retencions a l’AP-7 al seu pas pel Vallès

Retencions a l'AP-7
Retencions a l'AP-7 / SCT

Una marxa lenta de vehicles provoca importants retencions a l’autopista AP-7 al seu pas pel Vallès. Segons informa el Servei Cayalà del Trànsit, es tracta del col·lectiu de firaires que estan duent a terme una protesta per la limitació de la seva activitat derivada de les mesures implantades per la pandèmia.

La marxa lenta està recorrent l’AP-7 i la B-23, i ara es troben a l’A-2 a Sant Joan Despí, en sentit Barcelona. Com a conseqüència, ha quedat trànsit lent amb retencions a l’AP-7, amb 7 quilòmetres entre Bellaterra i el Papiol.

També n’han quedat del Papiol a Sant Feliu de Llobregat i a l’A-2 (5 km), i a Sant Joan Despí.

La incidència afecta molts conductors que aquest divendres marxen a segones residències o a passar uns dies fora, donat que comencen de manera oficial les vacances d’estiu.

Comentaris
To Top