Ciutat

Un ferit greu en un accident al sud de Sabadell

Un home de 41 anys va resultar ferit greu dijous al matí en un accident de trànsit al sud de Sabadell. Concretament, l’home conduïa una motocicleta quan va patir una topada frontal amb una furgoneta.

Els fets van passar a les 08.33 h a la confluència entre la carretera de Barcelona i el passeig Comerç. Davant les ferides que presentava el motorista, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí amb pronòstic greu.

Al mateix passeig, però a la tarda, hi va haver un altre accident de trànsit. En aquest cas, va ser a les 18.51 h i a la confluència amb el carrer Goya.

Segons informa la Policia Municipal, en aquest cas també s va veure implicada una motocicleta, que va ser envestida per un turisme. El motorista va ser traslladat en ambulància al CUAP Sant Fèlix, amb pronòstic lleu.

Publicitat
Comentaris
To Top