Publicitat
Ciutat

Les obres de l’escola Virolet començaran abans de Nadal

Vista aèria dels barracons de l'escola Virolet, a Can Llong / LLUÍS FRANCO

Les obres per construir la futura escola Virolet començaran abans de Nadal. Així ho ha manifestat el regidor d’Educació, Manolo Robles, en la roda de premsa prèvia a l’inici del curs 2020-2021, en què també ha detallat que l’institut Arraona ja ha entrat en el procés per configurar l’equipament a partir de la recollida d’idees.

Educació va treure a licitació el passat mes de juny les obres del nou edifici per a aquest centre educatiu del barri de Can Llong. Es fixa un pressupost de 5,9 milions d'euros per a la construcció, que es preveu que tingui una durada d'un any i nou mesos, fet pel qual es preveu que entri en funcionament durant el curs 2022-2023.

“Si no hi ha esmenes, l’adjudicació es podria dur a terme el proper mes d’octubre, i les obres començarien per Nadal”, ha expressat Robles. A més, en matèria educativa també hi ha novetats sobre l’institut Arraona, on es preveu poder començar a caminar en el curs 2023-2024.

“El procés ja ha entrat a l’Infracat, és a dir, que està en procés de projecte”, ha expressat. Això significa que s’estan recollint les idees per poder fer efectiu l’equipament, a través de les peticions que reculli el Departament d’Educació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top