ESPORTS

La lesió d’Aleix Coch no és preocupant i Hidalgo pot recuperar efectius per Mallorca

El gol del central Catena va provocar la primera derrota arlequinada / CEDIDA (LFP)

El retorn del Sabadell al futbol professional va quedar marcat per les nombroses baixes. Antonio Hidalgo només va poder comptar amb 16 futbolistes amb fitxa del primer equip i els sis que van completar la convocatòria de 22 eren del filial i el juvenil. Fins i tot un d’ells, David Astals, que la temporada anterior va ser peça clau en l’ascens del juvenil a Divisió d’Honor, va tenir l’oportunitat de debutar a Segona Divisió A amb només 18 anys. Es converteix en el primer jugador nascut -a terres extremenyes però criat a la nostra ciutat- el segle XXI que debuta amb el Centre d’Esports en partit de lliga. És un producte nat de l’obrador arlequinat, on juga des de la categoria infantil.

Un altre nom propi, Aleix Coch, va acaparar el focus d’atenció d’ençà que en el minut 53 es va haver de retirar del terreny de joc de Vallecas amb evidents símptomes de dolor a la cama. El gel aplicat a la cuixa semblaven descartar un problema greu de genoll i les hores han confirmat que el seu contratemps no és preocupant. El central tarragoní va patir un cop molt dolorós i això li va impedir continuar, però s’ha descartat una lesió muscular i si l’evolució és positiva durant la setmana, podria estar disponible pel duel de la tercera jornada a Mallorca, diumenge que ve a les 16 hores.

El tècnic Antonio Hidalgo podria tenir més bones notícies i recuperar efectius per aquest partit. Xavi Boniquet i Aarón Rey estan recuperats de les seves molèsties i caldrà esperar si s’afegeix al grup un Adri Cuevas que ha estat pare. Qui ho té més difícil ara mateix és Edgar Hernández mentre Ángel Martínez complirà el seu últim partit de sanció i Pedro Capó estarà unes setmanes més de baixa per la seva lesió muscular.

Gairebé tots els fitxatges

Aquesta allau de baixes va provocar una situació ben curiosa en el primer onze de la lliga. Després de mantenir gran part del bloc de l’ascens, tot feia pensar que hi hauria majoria de jugadors de la passada temporada en la primera alineació. Doncs no va ser així. Només van repetir cinc futbolistes: Mackay, Aleix Coch, Grego Sierra, Héber Pena i un Antonio Romero que gairebé es pot considerar un nou fitxatge perquè debutava amb la samarreta arlequinada en partit oficial després d’una temporada en blanc per la seva greu lesió al genoll.

En canvi, van aparèixer 6 de les 7 incorporacions realitzades aquest estiu: Jaime Sánchez, Pierre Cornud, Undabarrena, Juan Hernández, primer golejador de la temporada amb un espectacular llançament de falta, Víctor Garcia i Guruzeta. Només es va quedar a la banqueta el porter Fuoli. Durant el partit van tenir minuts quatre jugadors més del curs passat com Jesús Olmo -un retorn forçat per la lesió d’Aleix Coch 13 mesos després-, Óscar Rubio, Néstor Querol i Josu Ozkoidi.

Comentaris
To Top