Publicitat
Ciutat

FOTOS: Una conductora beguda tomba un fanal en plena Gran Via de Sabadell

El vehicle accidentat aquest dilluns a la nit / D.S.

Una conductora beguda va resultar il·lesa dilluns a la nit després de patir un accident de trànsit a la Gran Via de Sabadell. Els fets van passar a les 22.54 h, a l'alçada del carrer de Brujas amb les Paus.

Els fets van passar sense que cap altre vehicle es veiés implicat en els fets. Segons informen fonts de la Policia Municipal, la conductora, de 21 anys, anava beguda, amb una taxa de 0,40 mg/l quan la màxima permesa és de 0,25. La dona va perdre el control del turisme, que va impactar contra el fanal, provocant que caigués a terra en plena via.

Els bombers hi van destinar una dotació, que es va encarregar de retirar el fanal, i la Policia Municipal va activar una patrulla que es va encarregar de regular el trànsit, i la grua, que va retirar el vehicle. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també es va mobilitzar fins al lloc dels fets, però no va caldre assistència a la conductora, ja que va resultar il·lesa.

El vehicle accidentat aquest dilluns a la nit / D.S.

Posteriorment, es va avisar l'empresa encarregada del manteniment de l'enllumenat per deixar constància del desperfecte. Pel que fa a la dona, la policia va fer la denúncia corresponent per conduir amb una taxa superior a la permesa, es va immobilitzar el vehicle i es va procedir a la retirada del fanal amb la corresponent senyalització.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top