Publicitat
ESPORTS

"La part baixa serà el nostre hàbitat i haurem de lluitar molt per treure el cap"

El menorquí va debutar a la Nova Creu Alta al futbol professional davant el Màlaga / Lluís Franco

Carisma, sinceritat i realisme. Així es pot resumir la compareixença d'un dels capitans, Pedro Capó, després de dos dies de descans que ell mateix ha qualificat de "necessaris per alliberar la ment i carregar les piles. Hem tingut un tram de competició molt intens, amb partits constants i gairebé sense temps de recuperació. Aquesta tensió s'acumula i calia fer una aturada que s'agraeix".

El menorquí no creu que es pugui parlar de decepció després de les dues últimes derrotes a la Nova Creu Alta davant l'Almeria i el Màlaga. "Veníem de fer un 7 de 15 molt acceptable, que entraria en el que es pot esperar del Sabadell, però a Segona Divisió A és complicat mantenir una regularitat. La situació preocupant era el '0 de 15' inicial, però això ja és passat i ara ja sabem de què va aquesta categoria".

De totes maneres, és conscient que el Sabadell està condemnat a patir. "És probable que estiguem molt de temps a la zona baixa de la taula, és el nostre hàbitat, i haurem de lluitar moltíssim per treure el cap. Hem demostrat que podem competir contra qualsevol equip i la clau és afrontar els partits de la mateixa manera, sigui quin sigui el rival". El pròxim és un Logronyès que sobre el paper hauria de ser un rival directe per la permanència que ara mateix travessa una dinàmica positiva i dobla els punts dels arlequinats. "Està clar que ells tenen la confiança que donen els bons resultats, però nosaltres ho afrontarem amb les ganes de puntuar com fem sempre. No es pot parlar encara d'urgències".

El conjunt arlequinat ha encaixat molts gols en els trams finals dels partits, un aspecte que Pedro Capó no ho lliga a un problema psicològic o de concentració. "Penso que en els dos últims partits ha estat una situació puntual perquè teníem els partits controlats, però potser hauríem de gestionar millor aquests últims minuts, seguint la línia de Saragossa. Si en el minut 85 no has trobat el camí per guanyar, hem d'intentar que no passi res i donar valor al punt perquè sumar a Segona Divisió és molt important".

Una inoportuna lesió muscular va retardar el seu debut al futbol professional. Ho va fer a La Romareda com a capità i diumenge passat es va estrenar, per fi, a la Nova Creu Alta. "Tenia moltes ganes de jugar a casa després d'haver viscut molts moments bons a l'Estadi. Va ser molt especial encara que és una llàstima no poder gaudir del suport de la nostra gran afició". Ell creu que el factor ambiental pot arribar a influir en els partits. "A Saragossa, per exemple, amb 20 mil persones, et poden empènyer o també collar en sentit negatiu si les coses no surten bé. L'afició pot fer canviar l'estat d'ànim en un moment del partit, és l'essència del futbol i es troba a faltar moltíssim". De moment, no fa pinta que aquesta circumstància pugui canviar a curt termini.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top