ESPORTS

El Mercantil manté la bona ratxa davant la Fundació Esp. Grama (1-0)

Un momento del duel davant la Fundació Esportiva Gramanet / Lluís Franco

Segon triomf consecutiu d'un Mercantil que travessa una bona ratxa i reflecteix ser un equip sòlid i amb els objectius més que establerts. En la primera meitat, el Mercantil i la Fundació Esportiva Grama han protagonitzat un duel sense molta profunditat i, per tant, sense grans ocasions de gol en cap de les dues àrees.
El conjunt local buscava portar la iniciativa, sense concedir molt ni cometent errors. La pressió exercida per tot el grup era molt eficaç, ja que impedia al seu rival generar joc. No obstant això, no es podia parlar de superioritat, ja que el Mercantil tampoc inquietava fins a aquest llavors la porteria rival. L'empat fins a aquest moment era més que just.

A la represa, el partit s'ha decantat pel bàndol local. Si bé la superioritat no era aclaparadora, les ganes i el bon componiment dels locals, evidenciaven que l'equip tenia les idees més clares que el seu adversari. En el minut 71, després de diverses ocasions sense concretar, ha arribat l'únic gol del partit. Héctor Romero ha recollit un rebuig a la vora de l'àrea i, amb un potent tret, ha ajustat la pilota a un costat per a avançar al seu equip. Impossible per al porter.

A partir d'aquest moment, la Grama ha buscat, amb més desesperació que futbol, l'empat, però la insuficiència en el seu joc li va impedir emportar-se res encara que sigui un punt en la seva visita al Municipal d'Arraona. Gran victòria del Mercantil que mostra un gran moment de forma i vol ser un equip competitiu i protagonista dins de la seva zona. Diumenge que ve es buscarà seguir amb la bona ratxa en la visita enfront del Damm.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top