Publicitat
Ciutat

La policia deté set persones en una festa il·legal a Ca n'Oriac

Faltava poc per la mitjanit de dissabte a diumenge quan diversos veïns van alertar la policia d'aldarulls provinents d'una festa il·legal amb una vintena de persones, en un local ocupat del carrer d'Arxiduc d'Àustria, a Ca n'Oriac. Hi van acudir, ràpidament, unitats de Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal. La intervenció va acabar amb 7 detinguts, un dels quals, segons la policia de Sabadell, "va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí perquè estava molt violent".

A la festa, que incomplia amb el confinament nocturn, no s'hi respectaven les distàncies, hi havia moltes persones sense mascareta i superava de llarg el límit de persones permeses en les reunions socials. Quan la policia s'hi va presentar, a més, van reaccionar faltant el respecte a l'autoritat, negant-se a aturar la trobada multitudinària i amb actitud violenta. Davant la situació, els Mossos d'esquadra van activar unitats de l'ARRO.

A continuació, alguns assistents a la festa van agredir agents de policia, set dels quals van quedar ferits lleus. Els Mossos van recórrer a la pistola tàser per disparar un dels joves. L'operatiu va durar dues hores.

Entre els detinguts, hi ha sis homes joves, de nacionalitat espanyola, i una dona jove, de nacionalitat portuguesa. Tots els detinguts, d'edats compreses entre els 22 i els 37 anys, tenien antecedents previs i, fins i tot, un d'ells tenia una ordre de detenció. Es van identificar tres persones més.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top