Ciutat

Troben la menor desapareguda a Sabadell

La menor desapareguda dimecres a Sabadell, Yaiza Herrera Roldán, ja ha estat localitzada, en bon estat de salut, tal com han confirmat al D.S. la família i els Mossos d'Esquadra. Fonts properes a la jove, a més, afirmen que estava amb la seva parella.

Aquesta mateixa tarda els familiars d'Herrera s'han dirigit a la comissaria dels Mossos de Sabadell per retirar la denúncia que van presentar per la seva desaparició.

Com que no en tenien notícies des de dimecres a la tarda, la família va fer un crit d'alerta dijous demanant la col·laboració ciutadana per trobar-la. Aleshores, es va distribuir una fotografia seva i es va indicar que l'últim cop que se l'havia vist era al barri de Torre-romeu. Anava vestida amb malles de quadres vermells i negres i jaqueta negra.

Desapareguda una menor des de dimecres a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top