Publicitat
Vallès

Santa Perpètua traspassa la presidència de l’AMERC a Caldes

L’associació està formada pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha donat el relleu de la presidència de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) al consistori de Caldes de Montbui. L’alcaldessa de la ciutat del Vallès Occidental, Isabel Garcia, va fer efectiu el traspàs de la presidència al primer edil de Caldes, Isidre Pineda, el passat divendres. El nomenament de la nova presència va ser l’únic punt de l’ordre del dia en l’assemblea anual de l’ens.

L’AMERC està formada pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. L’entitat té com a objectiu potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d’ocupació dels sis municipis que la conformen, a més dels nous reptes que es planteja l’associació, com la mobilitat sostenible i la transició energètica.

Durant l’assemblea anual de l’AMERC, l’alcaldessa de Santa Perpètua va fer un bon balanç de la feina feta i del futur de l’associació. La presidència de l’entitat és rotativa i aquesta ha estat la segona ocasió en la qual Santa Perpètua ha estat al capdavant de l’associació, des del 2014, any de la seva formació. Durant aquest segon mandat, Garcia va destacar el treball que s’ha dut a terme en matèries relacionades amb el teixit industrial i comercial del territori i va destacar la importància de continuar treballant en els temes relacionats amb la transició energètica i la mobilitat sostenible.

L’alcalde de Caldes de Montbui i nou president de l’AMERC durant els pròxims dotze mesos també va plantejar la “potenciació de polítiques de transició energètica” com un dels pilars en els quals vol centrar la seva presidència de l’associació.

Publicitat
Comentaris
To Top