Vallès

Ken Loach i les mongetes del ganxet de Can Casamada

Probablement la Mostra de Cinema de Castellar, el BRAM!, no tingui el glamour dels grans festivals, però el que està clar és que no els falta simpatia. Tampoc al director britànic Ken Loach que, com a director de la pel·lícula preferida pel públic, va rebre dues bosses de mongetes del ganxet de Can Casamada. L’autor de «Looking for Eric» no va trigar a enviar una fotografia en la que apareixen ell i la productora Rebecca O’Brien fent broma amb els saquets, com si es tractés de telèfons camufllats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top