Arxiu

Cau una organització que obtenia beneficis milionaris venent escombraries a preu de coure

893489

La policia espanyola ha desarticulat una organització que obtenia beneficis milionaris venent escombraries a preu de coure. En concret, creaven cubs d'escombraries i plom que recobrien amb metall de baixa qualitat i finament una capa de fils de coure perquè semblés un bloc massís. Durant un any i mig, es van vendre setmanalment entre 80 i 120 tones de cubs d'escombraries i peces autèntiques, el que representava uns beneficis d'entre 192.000 i 320.000 euros al mes. La investigació es va iniciar quan es van detectar moviments bancaris d'un grup dedicat a la ferralla per un valor superior als 120 milions d'euros. En total, s'han detingut quinze persones a Sabadell, Barberà del Vallès i Huelva.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top