Arxiu

El C.N Sabadell cau eliminat de la Copa Catalunya

  • El conjunt nedador perd 3-3 (2-0) -als penals- contra el Cerdanyola FS.
  • Aquest dissabte (20.30 hores) rep la visita del Pallejà, 4t classificat de la lliga.

Resultat nefast pels nedadors després de caure eliminats als penals contra el Cerdanyola FS. Els jugadors de Diego Blanco van acusar una primera part poc efectiva (0-2) i van acabar pagant l’esforç al tram final del partit (3-3) per acabar jugant-s’ho tot a la tanda de penals (0-2). El conjunt sabadellenc va començar el partit amb moltes imprecisions en atac i en defensa, fet que va provocar que l’equip marxés als vestidors amb un resultat advers (0-2). A la segona part tal com reconeix Blanco, “l’equip va saber reaccionar i ens vam situar amb un 3-2 al marcador, però, lamentablement, no vam saber tancar el partit”.

Aquest resultat trenca amb les aspiracions del CN Sabadell, competició que segons reconeix el tècnic egarenc “ens feia molta il·lusió la Copa Catalunya, ja que ens vèiem capacitats per arribar a la Final Four”,  ha assegurat Blanco.

CNS- Pallejà FS

La competició no s’atura i aquest dissabte el conjunt nedador rebrà a Can Balsach el potent Pallejà, 4t classificat de la Segona Divisió B. Tot i que l’equip no s’hi juga res, Blanco ha afirmat que “traurem el nostre orgull per intentar guanyar aquest dissabte i si de retruc ajudem al C.E Escola Pia, millor”, ha sentenciat el tècnic egarenc.

To Top