Ciutat

Un ciclista es nega a fer la prova d’alcoholèmia

cotxe policia, policia municipal
Cotxe de Policia Municipal / Lluis franco

El conductor d’una bicicleta que circulava contra direcció s’ha negat a fer la prova d’alcoholèmia. El jove, de 24 anys, circulava pel carrer Puig i Cadafalch passats pocs minuts de les cinc de la matinada d’avui. La Policia Municipal apunta que “presentava símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques” i es va haver de realitzar una denúncia administrativa i se li va immobilitzar la bicicleta.

Cal recordar que és obligatori sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica qualsevol usuari de la via que hagi comès una infracció a la normativa viària o estigui implicat en un accident de circulació.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top