Ciutat

Tres incendis a Sabadell en 24 hores

Tots sense ferits greus, però dos d’ells han estat traslladades a l’Hospital per cremades

Diverses dotacions durant un dels incendis / POLICIA DE SABADELL

Sabadell ha patit tres incendis en menys de 24 hores. Tots sense ferits greus, però dos d’ells han estat traslladats a l’Hospital per cremades.

El primer incendi s’ha produit dimecres pels volts de les 7 del matí al carrer Raimon Casellas, al barri de Gràcia. El foc va començar al transformador de l’armari d’alta tensió, i per això, part de la zona es va quedar sense llum durant una estona. Tot i això, a l’arribada dels bombers ja no hi havia foc i els tècnics de la companyia elèctrica van posar-se a treballar per restablir l’electricitat.

El segon, ha estat dimecres al matí. Cap a 3/4 de 8 s’ha produït un incendi al carrer Puigmal, al barri de Ca n’Oriac. L’incendi ha obligat a atendre a tres persones i a traslladar dues d’aquestes tres a l’Hospital per cremades.

El tercer, a les 7 de la tarda, s’ha produït dins un habitatge situat a l’avinguda de Barbera número 280. L’incendi s’ha iniciat en un aparell d’aire condicionat que estava al balcó. L’incendi no ha afectat a cap dels veïns, però sí a part de la façana, a una rentadora i a una bicicleta.

Comentaris
To Top