Publicitat
Ciutat

Arxivada la denúncia contra dos manifestants per les destrosses al BBVA l’1 de maig

L'oficina del BBVA al carrer de Gràcia / Google Maps

Els Jutjats han arxivat la causa contra dos manifestants acusats dels delictes de complicitat amb desordres i danys per les destrosses a l’oficina del BBVA del carrer de Gràcia durant la manifestació de l’1 de maig de l’any passat. Segons les entitats organitzadores de la manifestació, Vallès Anticapitalista i Alerta Solidària, el jutge considera que no hi ha proves ni indicis suficients per seguir amb el procés judicial. La denúncia la va presentar la mateixa entitat bancària.

Al mes de gener els dos acusats van estar citats a declarar a la comissaria dels Mossos de Sabadell però s’hi van negar. A l’hora de la citació van fer una roda de premsa on van denunciar que el cas era una “persecució a les persones participants a la manifestació per part dels Mossos”, a qui les entitats organitzadores acusen de fer una investigació “sense fonament”.

Amb l’arxivament de la causa les dues organitzacions celebren que “avui el jutjat que instruïa la causa ens ha donat la raó i, de retruc, la fiscalia, en no recórrer, també”.

Publicitat
Comentaris
To Top