Diners

Ferreres Sabaters tanca i ven les botigues a Querol

La botiga del carrer de Les Valls encara està liquidant el gènere de Ferreres / VICTÒRIA ROVIRA

Era un secret a veus. Els rètols amb el missatge Liquidació per tancament fa mesos que ocupaven els aparadors de les cinc botigues de Ferreres Sabaters a Sabadell. Ara, quan el gènere a la venda cada cop escasseja més, s’ha fet públic que la històrica sabateria sabadellenca tanca. Segons algunes fonts, el motiu hauria estat la jubilació dels propietaris i la següent generació hauria pres la decisió d’abandonar el negoci familiar. Així, tancaran una part de les botigues i en vendran una altra a la cadena de sabateries Querol.

La situació actual és que de les cinc botigues que tenia Ferreres a Sabadell només en queden dues obertes. Els establiments del carrer Torres i Bages, número 10, i del Del Llac Center tenen a la porta un missatge des de l’estiu: “Tancat, els agraïm la seva confiança”. A la botiga de l’avinguda de Matadepera, número 21, el cartell ja indica que el local està en venda o lloguer. Per tant, ara mateix, només queden dues sabateries Ferreres obertes a la ciutat. La que està situada al número 31 del carrer Les Valls està acabant de liquidar tot el gènere que queda als magatzems de l’empresa. En el moment en què ja es quedi sense material, es tancarà per realitzar unes reformes i tornar-ho a obrir.

En tot cas, els empleats ja expliquen als clients que ja pertanyen a l’empresa Querol. També els indiquen que, si han de canviar les sabates de liquidació, els hi donaran un tiquet perquè ho facin pels nous models. En canvi, a la botiga situada al número 115 de la Rambla, ja es poden trobar les sabates de la nova temporada que són de les marques i fabricants amb els quals treballa Querol. Aquesta mateixa situació també es viu als establiments que tenia repartits Ferreres Sabaters arreu de Catalunya. En alguns casos s’ha optat per tancar la botiga. En d’altres, com els dos establiments de Terrassa o el de Figueres ja s’està venent les sabates Querol.

Els portaveus de Ferreres Sabaters han declinat fer cap comentari sobre aquest tancament. Fonts de Querol han confirmat que encara queden alguns serrells per tancar l’operació, cosa que podria produir-se en els propers dies. Tot sembla indicar que la plantilla de les botigues que continuen obertes es mantindrà i algunes fonts apunten que, fins i tot, es podria mantenir el nom, malgrat que hagi canviat la propietat.

Comentaris
To Top