Ciutat

Una dona ferida en ser atropellada per una bicicleta a la Rambla

/ D.S.

Aquest migdia una dona de 71 anys ha resultat ferida per un atropellament amb bicicleta en plena Rambla. Segons han informat alguns testimonis i ha corroborat més tard la Policia Municipal, la dona travessava el creuament del carrer Àngel Guimerà amb la Rambla quan una bicicleta l’ha envestit i l’ha fet caure a terra. Una ambulància del SEM l’ha traslladat al Taulí.

L’encreuament és un dels punts de la Rambla on no hi ha semàfors, i segons alguns testimonis la dona hauria creuat el pas de vianants mirant cap a l’altre banda del sentit de circulació del trànsit. L’atropellament es produeix després que diumenge, a una cantonada (al carrer de les Planes), ja es produís l’atropellament d’una menor.

Fins el lloc dels fets s’hi han desplaçat una ambulància, un cotxe del SEM i una unitat de Policia Municipal que han atès a l’afectada.

Comentaris
To Top