Publicitat
Ciutat

‘Sabadell Espai Públic’, la nova ‘app’ per comunicar incidències de la ciutat

La façana de l'Ajuntament de Sabadell / CEDIDA

A partir d’ahir, Sabadell compta amb una aplicació mòbil per abordar els diferents problemes que sorgeixin a la via pública. Amb aquesta app, qualsevol ciutadà podrà registrar-se i informar de qualsevol situació que tingui lloc a l’espai públic de la ciutat.

Com funciona?

Per donar a conèixer els incidents que es produeixin a la ciutat, l’usuari s’ha de descarregar l’aplicació ‘Sabadell Espai Públic’ i registrar- se omplint dades bàsiques. Així, podrà seleccionar el tipus d’incidència que vol denunciar, apuntar la seva ubicació mitjançant la geolocalització i enviar la informació. També hi ha la possibilitat d’adjuntar una fotografia. Un cop fet el procès, es rebrà un missatge electrònic que confirmarà l’enviament.

Les opcions

El tipus d’incidència pot estar relacionada amb l’enllumenat públic, la neteja viària, la recollida de residus, el mobiliari urbà, els espais enjardinats, l’arbrat, la xarxa de clavegueram, el paviment de vorera i calçada, les baranes, la senyalització de trànsit, els pilons, els miralls, les bandes reductores de velocitat i els semàfors.

L’aplicació  està disponible per a tots els dispositius mòbils, tant els que funcionen amb Android com amb iOS. Ja es pot descarregar a l’Apple store i Google Play

Les valoracions

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, va exposar que “en aquests quatre anys hem atès més de 30.000 incidències anualment”. Va destacar també, durant la presentació de l’aplicació, que “només entre 2017 i 2018 n’hem resolt més de 3.000 de voreres i calçades” i que “amb la app tindrem més ulls a tota la ciutat, ja que comptem directament amb la ciutadania per ajudar a fer un Sabadell millor”.

Miquel Soler, regidor d’Innovació i Ciutat, va apuntar que és “una manera molt més àgil i propera d’informar d’incidències diverses, que permet democratitzar la gestió del manteniment de l’espai públic”.

Publicitat
Comentaris
To Top