ESPORTS

El Sabadell afronta un duel directe a Teruel per no caure al pou

Mantenir la porteria a zero és l'objectiu prioritari de Kiko Ramírez/Ll. Franco

Com una final. Així afronta el Sabadell el duel directe d’aquest diumenge (17 h) al camp de La Pinilla davant el Teruel. Al conjunt arlequinat se li ha esgotat quasi tot el coixí de punts respecte a la zona de perill i necessita trencar la desastrosa dinàmica negativa fora de casa (ja són 3 mesos sense puntuar) per no caure de ple en el fang. Seran tres punts d’or perquè s’hi ha d’afegir l’average particular, ara mateix favorable després del 2-0 aconseguit a la Creu Alta.

Kiko Ramírez, conscient de la transcendència del matx, adverteix que “en aquests moments només val guanyar com sigui, la manera no importa”. El tècnic tarragoní considera que “ara l’equip necessita una victòria per recuperar confiança i això ens farà jugar millor en pròxims partits”. Per aconseguir-ho el tècnic veu vital recuperar la solidesa defensiva. “Hem de ser un equip rocós, ordenat tàcticament i que no perdi el nord quan passi alguna cosa”. Encara que no ha avançat res, es preveuen canvis en l’onze inicial per trobar un pragmatisme que no ha existit en els últims 5 desplaçaments en què ha encaixat 15 gols.

Es mantenen les baixes de Felipe Sanchón i David Acedo, amb problemes musculars, a més de l’operat Mariano Konyk. La llista es va completar novament amb el juvenil Marc Asturgó. El conjunt aragonès, en canvi, travessa un bon moment. Suma 8 jornades sense conèixer la derrot.a (amb 3 victòries i 5 empats) i això li ha permès abandonar el fanalet vermell i tenir opcions de sortir de la zona de descens aquesta jornada. Ha estat l’equip més protagonista al mercat d’hivern amb 8 incorporacions, entre les quals destaquen els exarlequinats Diego Paláez -que va jugar a la Creu Alta aquesta temporada encara amb la samarreta del Conquense- i Cristian Urbistondo, Txiki, qui amb 39 anys encara continua a gran nivell. El partit serà dirigit pel col·legiat navarrès Igor Garcés Bargada, que va xiular l’Ebro-Sabadell (1-3) de la primera volta.

Comentaris
To Top