Ciutat

Tres centres escolars s'incorporen als cursos gratuïts de natació

Les piscines Joan Serra, una de les que acullen el programa / VICTÒRIA ROVIRA

Les escoles Andreu Castells, Can Deu i Amadeu Vives formaran part el curs vinent del programa Els primers a l'aigua que ofereix classes gratuïtes de natació als alumnes de primer de primària. D'aquesta manera, el projecte atendrà 630 estudiants, 88 més que el curs passat, i passarà de 19 a 22 centres escolars. La voluntat municipal és que en un futur es pugui ampliar a totes les escoles públiques de la ciutat.

La iniciativa pretén fomentar que els infants aprenguin a nedar, es familiaritzin amb l'aigua, aprenguin a respirar i, més endavant, a surar. L'objectiu és que els infants s'acostin a la pràctica esportiva pels múltiples beneficis que comporta tant de coordinació, creació d'hàbits saludables o d'afavoriment de les relacions socials.

Publicitat

Els llocs on es faran els cursos són les piscines Joan Serra, les dues seus del Club Natació (Montcada i Can Llong), el Cercle Sabadellès 1856 i el Club Tennis Sabadell; cada centre escolar a la que tingui més propera. Els alumnes faran 30 sessions durant tot el curs d'una hora cadascuna.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top