Ciutat

Dos incendis cremen part d’uns habitatges a Sabadell

Parc de Bombers de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El dilluns passat es van declarar incendis a dos habitatges de la ciutat. El primer va ser al número 61 del grup d’hotels Arrahona cap a les 10 h. L’incendi es va originar a la sala-menjador de l’immoble per causes encara desconegudes. El pis es trobava desocupat i no va causar cap ferit o afectat per inhalació de fum. En el succés van intervenir-hi tres dotacions del Cos de Bombers de la Generalitat, tres unitats de la policia municipal, dues unitats de Mossos d’Esquadra i una unitat del SEM.

El segon incendi es va produir cap a les 17 h al carrer Corominas a un habitatge en reformes. Les espurnes produïdes per un radial van generar un petit foc a un sostre de canyes de l’immoble. Un treballador va ser atès pel SEM a causa de la inhalació de fum. També van intervenir-hi dues unitats de la policia municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top