Ciutat

Castells i pilars Saballuts a la manifestació de la Diada

Els Saballuts van formar part ahir de la cinquantena de colles castelleres que van participar en la manifestació de la Diada a Barcelona, un acte convocat i organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). En la seva actuació, els sabadellencs van descarregar 2pde4, un 4d7, un 4d6a i 2pde4 a les 17.14 h.

Pilars dels Saballuts en la Diada / Adrià Simó (CEDIDA)

Durant la marxa, les colles castelleres estaven organitzades i distribuïdes pels 26 trams del recorregut entre la plaça d’Espanya i la Gran Via de les Corts Catalanes mitjançant la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Els Castellers de Sabadell va coincidir al tram 12 amb Castellers de Terrassa i Xics de Granollers.

Un dels pilars que els Saballuts van aixecar a la Diada es va dedicar a un dels castellers fundadors dels vallesans, Julià Teixidó, que havia mort la mateixa matinada de l’11 de setembre. Per aquest motiu, la colla transmet el missatge de condol i suport a tota la seva família, recordant-lo com un dels membres més simpàtics i entranyables que han passat pels Castellers de Sabadell.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top