Esports

El Sabadell pendent de Boris; Edgar podrà jugar a Llagostera

Edgar Hernández i Boris Garrós en l'últim partit a la Creu Alta /Ll. Franco

L’endemà de l’eliminació en la Copa Federació, va tocar avaluar els danys col·laterals que va deixar aquesta competició. Deixant al marge el cansament del llarg desplaçament per carretera, tres noms propis centren l’interès. El jove Aleix Roig es va ressentir dels seus problemes al genoll i tot apunta que serà baixa aquest dissabte (18 hores) a Llagostera mentre es manté la incògnita sobre Boris Garrós. En canvi, Edgar ha estat sancionat amb un partit, però podrà estar a disposició d’Antonio Hidalgo.

El cas de Boris va semblar més alarmant sobre la gespa tenint en compte que venia d’una lesió muscular. Després del partit, les primeres exploracions parlaven només de sobrecàrrega i aquest dijous fins i tot el davanter va participar en la sessió preparatòria a Olímpia a un ritme inferior. S’haurà d’esperar la seva evolució en les pròximes hores i valorar si es pot assumir el risc d’una recaiguda.

Edgar Hernández, recuperat de les seves molèsties lumbars, estava pendent del Comitè de Competició. La seva expulsió per vermella directe un cop acabat el partit obria molts dubtes que s’han esvaït finalment aquesta tarda. El Comitè de Competició l’ha sancionat només amb un partit i queda clar que l’haurà de complir en la mateixa competició, o sigui la Copa Federació de l’any vinent si és que la juga. Un maldecap menys per al tècnic arlequinat.

Partit del soci

D’altra banda, el Consell del Centre d’Esports ha declarat el pròxim duel a la Creu Alta davant l’Espanyol B, el dia 20 d’octubre a les 17.30 hores, com el ‘Partit del soci’. D’aquesta manera, cada soci disposarà de dues entrades gratuïtes de la seva zona per repartir. Es poden recollir a les oficines del club fins al dissabte 19 a les 13.30 hores. L’objectiu és donar el màxim ambient possible aprofitant les bones sensacions que transmet el conjunt arlequinat aquesta temporada.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top