Publicitat
Ciutat

Farrés se sent ignorada per la conselleria d’Educació pels barracons de Can Llong

L’alcaldessa ha assegurat que el conseller Josep Bargalló no ha contestat dues cartes i una trucada

Manifestació davant de l'Ajuntament de les famílies afectades, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

Era una de les promeses electorals del PSC en la campanya de les municipals: acabar amb els barracons de l’escola Virolet i l’institut Arraona al barri de Can Llong. Els centres educatius públics depenen de la Generalitat i el Govern denuncia que s’ha trobat amb les traves de la conselleria d’Educació per resoldre la situació precària de les escoles.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha assegurat que el conseller d’Educació, Josep Bargalló, no ha contestat les seves peticions. Dues cartes i una trucada sense resposta que han generat la indignació del nou govern municipal. “He intentat contactar-hi fins a tres vegades”, ha apuntat l’alcaldessa, que ha demanat que la Generalitat consideri la situació de Can Llong com una “prioritat”.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, avui al ple municipal / LLUÍS FRANCO

Farrés ha reaccionat a una petició d’Adrián Hernández, portaveu de Ciutadans, que ha assenyalat que el Govern no havia fet cap moviment respecte als barracons. Tant l’alcaldessa com el regidor d’Educació, Manuel Robles, s’han encarregat de desmentir-ho i d’apuntar la Generalitat com la responsable.

Som la segona ciutat amb més barracons de Catalunya“, ha assenyalat Robles, qui ha volgut situar-se al costat de les famílies afectades i ha fet un comentari, clarament dirigit a ERC i Junts, perquè també “facin pressió” per aconseguir l’erradicació dels barracons, que el regidor ha considerat “necessaris” sempre que siguin “transitoris”.

Publicitat
Comentaris
To Top