Publicitat
Ciutat

Els Mossos denuncien un sabadellenc per portar armes de foc i conduir ebri

Dues unitats dels Mossos davant la comissaria de Sabadell

El veí va ser detectat mentre conduïa a l’alçada del túnel de Berga, a la carretera C-16

Mossos d'Esquadra / O. E.

El passat 15 de febrer, els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament dos homes, de 66 i 62 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sabadell i Terrassa. Cap a les 18 h, els agents van aturar un vehicle amb dos ocupants a l’interior, a la carretera C-16, a l’alçada del túnel de Berga, per una possible infracció de trànsit.

Un cop aturats, el conductor va explicar als agents que venien de caçar en un vedat de la comarca del Berguedà. En aquell moment els agents van observar que els dos ocupants mostraven símptomes de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Davant d’això, els Mossos van escorcollar el vehicle i van localitzar dos rifles de caça major, un carregador il·legal, ja que tenia més capacitat de l’autoritzada per caçar amb armes semiautomàtiques, així com diversa munició, matxets i emissores. En la prova d’alcoholèmia el conductor va donar un resultat positiu de 0,56 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, i l’acompanyant va donar un resultat de 0,20 mg/l d’aire expirat.

Així, els agents van comissar les dues armes i el carregador no autoritzat, i van denunciar les dues persones pel Reglament d’Armes per portar armes de foc sota l’efecte de les begudes alcohòliques. A més, el conductor també va quedar denunciat per la tinença d’un carregador il·legal per activitats cinegètiques i per conduir amb una taxa d’alcohol superior a 0,25mg/l aire expirat.

Publicitat
Comentaris
To Top