EDITORIAL

Estiguem a l’altura: quedem-nos a casa

La situació és greu i empitjora. No és alarmisme, és la realitat i n’hem de ser molt conscients. Ahir vam publicar la notícia més trista i també més esperada des de l’inici de la crisi: el primer recompte de morts pel coronavirus al Taulí. 15, només de dilluns a divendres, i la xifra comença a créixer dia a dia perillosament.

Els professionals sanitaris i els gestors del Taulí mantenen la mà ferma i posen el focus en el futur immediat: fa dies que preveuen escenaris extremadament complicats i es preparen per enfrontar-s’hi amb garanties. Saben què fan, tenen el coratge i la determinació que la gravetat del moment reclama. És com si es preparessin per resistir una bomba: preveuen els escenaris possibles i s’hi avancen, però saben que és impossible evitar que exploti. Asseguren que l’hospital compta amb el  que és necessari per duplicar la capacitat actual d’ingressats per coronavirus, i fins i tot ja tenen garantit l’accés als llits dels principals hotels de la ciutat, per si fes falta traslladar-hi els casos menys greus. Els segueix fent falta material de protecció, però, i mantenen la crida. Des del Diari no tenim dubtes que estem en bones mans, però és essencial que tots ens comportem a l’altura del moment. Sabadellenc, pren consciència: queda’t a casa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top