Ciutat

El respirador 3D supera amb èxit l'assaig clínic fet al Taulí

El respirador Leitat1 / CEDIDA

El respirador de campanya Leitat1 ha funcionat correctament en les primeres proves realitzades amb pacients a l’UCI de l’hospital Parc Taulí, que s’ampliaran imminentment en diversos hospitals de Catalunya.

Després de les primeres proves satisfactòries amb humans, es durà a terme l’extensió de l’assaig clínic a tot Catalunya, començant una primera fase de manera imminent en diversos hospitals (Parc Taulí de Sabadell, Vall d’Hebron, Hospital del Mar, Consorci Sanitari de Terrassa i Hospital General de Granollers) sota la coordinació del Dr. Ricard Ferrer (Dir. UCI Vall d’Hebron), responsable del dispositiu UCI única de Catalunya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top