Publicitat
Ciutat

Arbres caiguts i despreniments de sostres i façanes per la pluja a Sabadell

La ciutat de Sabadell ha registrat en les darreres hores diverses complicacions derivades del temporal de pluja que ha afectat el país, i que es preveu que es doni per acabat per Sant Jordi. A l’estació meteorològica del Parc Agrari es va arribar a acumular fins a 132 l/m2. De fet, els registres a Catalunya situen aquest mes d’abril en el més plujós de la història en indrets com la ciutat de Barcelona.

La pluja ha anat caient a poc a poc, sense grans patacs, però això no ha impedit que s’hagin registrat anomalies a la via pública. Entre ells, dos arbres van caure en menys de mitja hora, un a les 15.28 h a la plaça de Xavier Sanahuja, i va afectar dos bancs públics, i l’altre a les 15.51 h, a la plaça de Lluís Mas, i va afectar un altre banc públic.

A banda, a les 20.30 h, a l’alçada del número 17 del carrer de Sant Jaume es va registrar el despreniment de diferents elements de la teulada d’un immoble. Poc després, a les 21.04 h, al número 1 del carrer de Garcilaso, van caure de diferents elements de la façana d’un immoble.

Ja de matinada, a les 05.19 h, al número 17 del carrer del Llobregat, un arbre va caure i va afectar el cablejat elèctric, un fanal i tres vehicles que estaven estacionats, fet que va obligar a tallar al trànsit el carrer.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top