Ciutat

Els Mossos detenen un lladre que portava un ganivet de grans dimensions

Els Mossos d’Esquadra de Sabadell van detenir ahir dilluns, de matinada, un jove de 18 anys i veí del Maresme com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació. La detenció la van realitzar agents de paisà de la Unitat de Seguretat Ciutadana.

Els fets es van produir al voltant de les 4 de la matinada a l’Avinguda Barberà de la localitat de Sabadell quan una patrulla de seguretat ciutadana va observar un jove corrents espantat. En apropar-se, el jove els va manifestar que acabava de ser objecte d’una temptativa de robatori, que un altre noi li havia posat un ganivet al pit i li havia demanat la seva cartera però que havia aconseguit escapolir-se.

Fotografia policial d'un ganivet de grans dimensions utilitzat en dos robatoris violents a Sabadell / CEDIDA

Amb la descripció facilitada per la víctima, els agents van localitzar el lladre de seguida i a pocs metres d’on s’havien produït els fets. El jove es desplaçava en bicicleta i va intentar fugir dels agents que finament van poder aturar-lo, treure-li el ganivet que portava a la mà i detenir-lo.

Publicitat

Dues unitats dels Mossos davant la comissaria de Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

Un cop traslladat a dependències policials els agents van tenir notícia de què a la mateixa zona i pocs minuts abans s’havia produït un altre robatori molt similar. En aquest cas la víctima va explicar que anava caminant pel carrer poc abans de les 4 de la matinada quan un jove en bicicleta es va aturar al costat seu i amenaçant-lo a un gran ganivet li va demanar tot el duia a sobre. El lladre va aconseguir endur-se la ronyonera, el telèfon mòbil de la víctima i un penjoll d’or que li va treure d’una estrebada.

Els agents van recollir la denúncia de les dues víctimes i van poder demostrar que es tractava del mateix lladre. El detingut, amb prop d’una desena d’antecedents per delictes del mateix tipus, va passar dimarts a disposició judicial davant el Jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarta que l’autor hagi participat en d’altres robatoris a la ciutat on s’ha fet servir un modus operandi similar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top