Publicitat
Castellar del Vallès

VÍDEO: Els bombers rescaten el boletaire de 82 anys del fons d'un barranc

Complicat rescat dels bombers del boleitaire de 82 anys que havia caigut per un barranc a Torrent Mitger, a la zona de Castellar Vell, i duia des del dia anterior desaparegut. L'operatiu, que també estava format per Mossos, Policia Local i ADF, va aconseguir localitzar-lo després d'hores de cerca per la zona boscosa. La pista que els va conduir fins a l'home, veí de Can Font, va ser la trobada del seu vehicle. En la recerca, també hi va participar una unitat canina.

Els bombers van descendir fins a baix del barranc on l'home havia caigut, un accident que va provocar-li traumatismes. A causa de les hores exposat al fred, també va patir hipotèrmia.

Després d'atendre l'estat de salut de l'home, els bombers i la resta de professionals que van participar en l'operatiu van requerir mitjans aeris per poder-lo rescatar de la zona boscosa, de difícil accés. L'helicòpter va desplegar una llitera i en qüestió de dos minuts ja era a dins del vehicle.

L'home va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb pronòstic reservat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top