Publicitat

Què fer el cap de setmana a Sabadell? Plans del 31 de març al 2 d’abril!

No saps què fer per aprofitar el cap de setmana a Sabadell? Us deixem propostes culturals i d’oci perquè gaudiu de la ciutat en família, parella, amics o sols. Aquestes són les opcions per a divendres, dissabte i diumenge, del 31 de març al 2 d’abril.

Música

Concert d’Alma de Pato. A la Capella. Diumenge, a les 12.30h.

Teatre

Homenatge a Salvador Fité, un home de teatre. Al Teatre Principal. Divendres, a les 19.30h. 

Todo el tiempo del mundo, de Pablo Messiez. A l’Alternativa Teatre. Dissabte, a les 19h. Diumenge, a les 19h.

El Petit Príncep. A l’Alternativa Teatre. Diumenge, a les 12h.

Art

Presentació dels treballs d’art visual NOW. Els artistes residents a la NauEstruch presenten els seus treballs. Divendres, a les 18h. A l’Estruch.

Cinema

Projecció del film Hotel Rwanda, dins de la programació del Cinefòrum 2023, al Centre Cívic de Can Deu. Divendres, a les 18h.

Literatura

Presentació del llibre Nuevas Emergencias (Candaya). A Librerío de Plata. Hi participarà l’editora de Candaya, Olga Martínez. Divendres, a les 20h. 

Xerrada

La fisioteràpia com a eina per afavorir l’envelliment actiu i saludable, organitzada pel Campus de Ciències de la vida i la salut de Sabadell. A la Fira Sabadell, dissabte, a les 11.45h.

Cultura popular

Ballada de Sardanes amb la Cobla la Nova Vallès. Plaça Doctor Robert. Diumenge, a les 11.30h.

Visites

Visita guiada a l’exterior de la Torre d’en Feu. Diumenge, a les 10h.

Natura i tallers

Taller familiar per fer ous de Pasqua. A Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell. De diumenge 2 d’abril a dimarts dia 4. A les 10h i a les 12h.

Conegueu els animals de la granja, a Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Visita Guiada. Diumenge, a les 11h.

Museu de la Vida al Camp. Exposició i visita guiada, a Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Diumenge, a partir de les 12.30h.

L’Escola Llum de Llibertat. Taller al Museu d’Història de Sabadell. Activitat familiar, a partir dels 10 anys. Diumenge, a les 12h.

Organitzes una activitat i vols que aparegui a l’agenda de cap de setmana de Diari de Sabadell? Envia un correu electrònic a [email protected]

Publicitat
To Top