Ciutat

Ciutadans reclama que l’Ajuntament repari la barana de l’avinguda d’Egara, a Nostra Llar

Detall de la barana de Nostra Llar / CEDIDA

El grup municipal de Ciutadans vol que el consistori repari la “històrica” barana del barri de Nostra Llar, ubicada a l’avinguda d’Egara. Es tracta d’un element que, segons el portaveu del partit al ple, Adrián Hernández, “fa anys que s’està degradant sense que l’Ajuntament hagi fet res fins al moment”, la qual cosa apunten que és perjudicial per a la seguretat dels veïns.

Hernández afegeix que cal estudiar i planificar l’actuació perquè no hagin de ser els mateixos sabadellencs els qui senyalitzin els punts perillosos de la barana. Des de Ciutadans consideren que aquesta és “un element històric i simbòlic de la ciutat”, a tocar de les coves i les pistes d’atletisme de Sant Oleguer.

Comentaris
To Top