Publicitat
Ciutat

VÍDEO | Un centenar de persones es manifesta al CAP La Serra perquè retornin una menor als seus pares

/ VICTÒRIA ROVIRA

Un centenar de veïns de Torre-romeu s'han manifestat al CAP La Serra en suport a la Loubna i l'Ahmed, que reclamen que la justícia li retorni la seva filla, Nour Bekkour. Segons la família, fa deu dies la DGAIA va treure la custòdia de la seva filla sense rebre una notificació ni cap motiu: "Quan vaig arribar a l'escola a buscar els meus dos nens, només hi havia el nen. S'havien endut la Nour", assegura la mare.

Segons la versió de la família, els serveis socials al·leguen "desnutrició" de la nena, que té tres anys. "La nena menja bé, però no engreixa", sosté la Loubna. Defensa que va demanar una analítica perquè comprovessin que tot estava en ordre, però no s'hi va presentar perquè estava amb la grip. Malgrat que ho va notificar al CAP l'endemà, sempre segons la seva versió, dos dies més tard els serveis socials s'emportaven de l'escola la seva filla.

Així, han convocat una manifestació a les portes del centre mèdic de Torre-romeu, on han acudit veïns del barri i familiars des de les 11 h. "És una nena menudeta, però coneixem els pares i tenen cura d'ella. Només volem que la justícia actuï de debò", explica l'Encarnación, una de les manifestants. Entre crits de "volem la nena amb nosaltres", els concentrants lamentaven "la injustícia de la justícia" i reclamen que es facin les comprovacions pertinents. "Puc demostrar que he alimentat sempre bé la meva filla", assegura la mare.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top