Publicitat
Vallès

Cessió al municipi de Santa Perpètua de l’arxiu de l’historiador local Fermí Vinyals

Fermí Vinyals al seu despatx, als anys 80

Fermí Vinyals al seu despatx, als anys 80L’arxiu de l’historiador local Fermí Vinyals i Rovira ja és propietat de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda després de la cessió que ha fet la seva família. Aquest fons documental està format per 1.060 expedients (arxius), 41.452 pàgines digitalitzades (documents), 3.277 fotografies i 2.490 referències indexades. El fons aplega temàtiques molt diferents referents a Santa Perpètua, com dades i informació sobre masies, eleccions, entitats, tradicions, agricultura, hàbits, costums, arqueologia o excavacions, entre d’altres. Fermí Vinyals va néixer a
Santa Perpètua el 7 de juny de 1905 i va morir al mateix municipi el 20 d’abril de 1994.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top